Hjem Anbefalt Ukens anbefalinger – “You’re gonna need a bigger boat”

Ukens anbefalinger – “You’re gonna need a bigger boat”

av Ole-Kristian Solberg

Syns du det er vanskelig å velge noe å se på? Går mer og mer av tiden bort til å se igjennom alle valgmulighetene du har? Tillat oss å gjøre det enklere for deg. Hver uke kommer vi med noen anbefalinger for filmer du kan trygt sette på.

Wonder

Dette sjarmerende familiedramaet handler om en liten gutt spilt med en spesiell sykdom som har gitt ham et deformert ansikt. Gutten skal begynne på en offentlig skole for første gang. Filmen rører på emner som mobbing, utenforskap, og alles ønske om å bli ansett som normal. Der mange filmer ville lattergjort eller trekt seg unna disse emnene, så tar filmen tak i dem med den respekten de krever. Resultatet er en film som er både sjarmerende og hjerteskjærende. Filmen byr på fantastiske prestasjoner fra en rollebesetning som inkluderer Owen Wilson, Julia Roberts, og Jacob Tremblay

Tilgjengelig på TV2 Play

Man on Fire

Denzel Washington viser seg fra en mer action-orientert side i dette kidnappingsdramaet fra den legendariske actionregissøren Tony Scott. Man on Fire balanserer hesblesende actionsekvenser med en handling som er engasjerende og intens. Resultatet er en film man sent vil glemme. Washington gir rollen en dominerende tilstedeværelse. Andre bemerkningsverdige prestasjoner gis også av Christopher Walken, Dakota Fanning og Rahda Mitchell. Dette er action på sitt beste. 

Tilgjengelig på Netflix, HBO Max, Disney+, og Viaplay.  

Jaws

Steven Spielbergs klassiker trenger ikke noen videre introduksjon. Dette var filmen som gjorde en hel generasjon redd for å bade på sommeren. Det var filmen som redefinerte blockbuster sjangeren. Det var også filmen som skapte en perfekt harmoni mellom skrekk, action og drama. Dette er en film laget av en regissør i særklasse med skuespillere på sitt beste. I sentrale roller finner vi blant annet Richard Dreyfuss, Robert Shaw, og Roy Scheider. Hvis du aldri har sett Jaws før, så benytt muligheten til å se den denne uka. Hvis du har sett Jaws tidligere så skader det ikke å se den igjen. For dette er et mesterverk som fortjener å bli sett om og om igjen. 

Tilgjengelig på: Netflix

Følg Kulturblekka på Facebook

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy