Hjem Konkurranser [Avsluttet] Vinn billetter til Frode Johansen’s konsert på Folk Kulturkafé

[Avsluttet] Vinn billetter til Frode Johansen’s konsert på Folk Kulturkafé

av Rune Fredstad

Etter ett par trauste år rent kulturmessig ser vi endelig tegn på at samfunnet og kulturlivet er i ferd med å våkne til liv igjen. Men der hvor de store scenene i landets større byer gjerne sliter med at artister må utsette turneer og konserter grunnet logistikkproblemer så er kulturlivet i gang for fulle mugger her ute på landet. I den anledning gir vi nå i samarbeid med Folk Kulturkafé og Frode Johansen våre lesere muligheten til å vinne billetter til Frode Johansen’s konsert på Folk Kulturkafé 17 mars 2022.

Vi trekker 3 vinnere som får 2 billetter hver seg!

Vinn 2 billetter til Frode Johansen på Folk 17 mars

Etter en karriere som spenner seg over ett og annet år hvor han har bydd på en salig og publikumshyllet blanding av musikk og stand up er han nå ute på veiene med sin nye forestilling Singel/Songwriter. Loves gjør et alvorlig, men humoristisk blikk på singellivet så vel som på kjærligheten mens det også loves låter vi vet av erfaring at medfører allsang og krutegod stemning; to passende publikumsreaksjoner som har preget Frode’s karriere siden han slo igjennom som trubadur i en alder av 16 år. Mer eller mindre frivillig siden han i yngre alder forsov seg til tverrfaglig eksamen på kokkeskolen, men der hvor den kulinariske karrieren – og publikumet – muligens gikk glipp av nå så har alle som liker god musikk fått så mye mer.

Det var imidlertid først i 2013 at han tok steget fullt ut og debuterte med egne låter godt plassert i visesjangeren. Kjente samarbeidspartnere er bl.a. Kaia Huuse og Terje Formoe mens beskrivelser som «Den norske visesangens arveprins«, «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver» flittig har blitt brukt av skribenter som har hørt han live så vel som igjennom høyttalerne hjemme i sine egne stuer. Negative omtaler vi har rett og slett ikke klart å finne og det er en prestasjon i seg selv slik vi ser det siden han ved siste opptelling hadde nådd over 150 konserter i løpet av de siste tre årene samtidig som at han nylig ga ut sitt album nr 8!

Singler som «Reisa vår er over«, «Etter Koranen» og «To Halve Helheter» er låter vi har fått stifte bekjentskap med i løpet av den siste tiden og om albumet «Best Aleine» uttalte Tor Andersen i Ordentlig Radio «Et usedvanlig velkomponert album» mens NRK-veteran Nils Åge Nonstad hørte igjennom «Vakringen Sover» og konkluderte med at «Noen ganger blir man rørt fra første tone«.

Vi kan fortsette å grave opp godord til skrivekrampa tar oss, men i istedet deler vi ut hele 6 billetter til Frode’s konsert på Folk Kulturkafe 17 mars 2022 og disse vil fordeles på 3 vinnere! Vi håper at så mange som mulig tar turen på konserten og ikke minst følger Frode Johansen, Folk og Kulturblekka på sosiale medier fremover. Kulturblekka lover flere konkurranser hvor nettopp du kan vinne konsertbilletter og andre råe premier, Folk har som mål å arrangere en konsert i uken og Frode Johansen er ute på en Norge-nesten-rundt turne hvor det gjelder å kjenne sin besøkelsestid.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy