Volbeat slipper endelig videoen til Shotgun Blues

by Rune Fredstad
volbeat shotgun blues video

Det begynner å bli en liten stund siden Volbeat ga ut Shotgun Blues og annonserte nytt album. Låta satt som et skudd og ble senere fulgt opp av Becoming som tok det hele enda ett steg videre. Nå er det endelig dags for videoen til Shotgun Blues og skulle man være så uheldig å tro at de hadde mistet det så blir de ordene leie å spise i seg.

___________

___________

Videoen følger opp låtas hardere uttrykk der den veksler mellom film og live mens bandet later – i videoen så vel som i de her låtene – til å ha funnet tilbake til spille- og skrive- gleden de en gang var kjent for.

Det nye albumet Servant of the Mind kommer 03 desember 2022 og foreløpig neste mulighet til å se de live i Norge er 07 juni 2022 når de spiller på Bergenhus Festning. Uheldigvis samme dag som Alice Cooper tar med seg Airbourne til Oslo Spektrum så det er lov å håpe at Volbeat dukker opp her til lands på en annen dato også.

Les mer om: Volbeat

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)