Hjem FilmFilmtrailere Welcome To Hell Trailer – Black Metal er Satan’s vei inn i verda!

Welcome To Hell Trailer – Black Metal er Satan’s vei inn i verda!

av Rune Fredstad

Det har aldri vært spesielt stille rundt sjangeren rock og det har vært mye god underholdning. Alt fra den klassiske “rock is dead!!” til påstander om at det er djevelens musikk. Med argentinske Welcome to Hell (Bienvenidos al Infierno) blir loves det en black metal fest med volumet skrudd til 666 og satans ankomst.

Welcome to Hell følger en gravid kvinne som nærmer seg føding, men som også må flykte for livet fra sin morderiske eks som også er medlem at et satanistisk death metal band. På veien må hun søke ly i ei forlatt hytte sammen med sin mor og dermed braker helvete løs.

Vi ser kanskje ikke helt bort fra at Welcome To Hell har latt seg inspirere en smule av Rosemary’s Baby og at dette i bunn og grunn handler om å gi djevelen en ny skrott. Men så lenge soundtracket rocker så lover det bra i våre ører. 

Lover bra gjør også tilbakemeldingene den har fått etter å ha gått sin seiersgang på ett par søramerikanske filmfestivaler i det siste. Her på våre breddegrader blir den tilgjengelig på streaming 03 juli 2022. 

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy