Hjem FilmFilmnyheter Winnie the Pooh: Blood and Honey – de første drøye bildene er her!

Winnie the Pooh: Blood and Honey – de første drøye bildene er her!

av Rune Fredstad

Det sies at ingenting er hellig lenger og i filmens verden har det resultert i mye spinnvill – og småsjuk – moro. Tokyo Gore Police var for eksempel en ekstrem film alle mulige måter. Når jeg så igjennom mailboksen tidligere i dag så måtte jeg imidlertid se to ganger. En horrorfilm basert på de folkekjære eventyrene om Ole Brum? Det måtte jo bare skje og tittelen er herlig leken: Winnie The Pooh: Blood and Honey!

Detaljene er sparsomme på dette tidspunktet, men det vi har klart å grave opp av informasjon er at filmen er en lavbudsjetts horrorfilm skrevet og regissert av Rhys Frake-Waterfield som foruten å ha jobbet med effekter på The Area 51 Incident, er et ubeskrevet blad i filmens verden. Foran kameraet har han fått med seg Amber Doig-Thorne, Maria Taylor og Danielle Scott i de ledende rollene. 

Det er foreløpig ikke avslørt hverken noe om plottet eller lanseringsdatoen, men det loves en blodig og brutal gjenfortelling av eventyrene vi alle elsker, men så vidt vi kan tyde fra bildene så blir det en langt mer menneskelig versjon av disse karakterene vi får servert. Vi ser ikke bort fra at dette blir en klassisk setting hvor en gruppe menneskelig psykopater i bjørnemasker går til angrep på en gjeng uskyldige mennesker som blir tvunget til å sloss tilbake. Er det lov å tro at det kan ende i samme gate som Last House On The Left og lignende? Uansett så kan dette gå begge veier og vi krysser fingrene for at de klarer å ro dette i land uten at det blir for fjollete. Men en ting er sikkert; vi gleder oss rått til å se hvordan de presenterer Kristoffer Robin og Nasse Nøff i denne blodige gjenfortellingen!

Vi tviler imidlertid sterkt på at de to herrene bak Ole Brum – A.A. Milne og E.H Shepard – hadde sett for seg dette når de skapte Ole Brum helt tilbake i 1926. Fra å være en elskverdig bjørn til å bli en gjeng med drapskåte psykopater er en lettere original utvikling, men vi har sett verre og vi kommer garantert med både trailer når den er klar og ikke minst en omtale så fort filmen slippes en eller annen gang i fremtiden. 

winnie the pooh blood and honey
winnie the pooh blood and honey
winnie the pooh blood and honey
winnie the pooh blood and honey
winnie the pooh blood and honey
winnie the pooh blood and honey

Støtt oss videre!
Klikk gjerne på annonsene slik at vi slipper å skjule artikler bak en betalingsmur. Følg oss også på Facebook og Instagram siden vi blir vurdert på antall følgere når vi søker om tilgang til konserter og festivaler.

Reklame: Sjekk ut Film og Serieuniverset (facebook)

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy