Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] Zeros and Ones: Ethan Hawke møter seg selv i jakten på terrorister

[Trailer] Zeros and Ones: Ethan Hawke møter seg selv i jakten på terrorister

av Rune Fredstad

Vi har endelig fått den første traileren for Zeros and Ones hvor Ethan Hawke spiller to tvillingbrørdre på hver sin side av loven så vel som et nært forestående terrorangrep.

Det går omtrent ikke en dag uten at vi blir bombardert med trailere for actionfilmer bygget på den sedvanlige lesten «lettbeint underholdning» og selv om plottet her kanskje ikke inviterer til de dypeste funderinger så har Zeros and Ones mer enn nok gående for seg til at vi ser frem mot premieren.

I hovedrollen møter vi Ethan Hawke (Training Day, The Purge, Sinister), men det er bak kameraet det begynner å bli høyst interessant. Regissør og manusforfatter er ingen ringere enn Abel Ferrara som har gitt oss ett par tidløse filmer som Christopher Walken’s King of New York, Harvey Keitel’s Bad Lieutenant og skrekkfilmen The Addiction.

Basert på traileren tyder mye på at Ferrara har funnet tilbake til gammel storform hvor nærbilder og dystre kulisser skaper en klaustrofobisk innlevelse hos publikumet

Premieren er satt til 19 november 2021 og filmen går rett på streaming.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy